Roberts anbefalinger

Her presenterer jeg månedlig noen interessante temaer. Dette kan være topp 10 produktlister, «must see»-produkter, formgivere, kvalitet/miljø og kommersielle aktiviteter.

Robert-tandberg-miljo

Robert topp 10 alders- og sykehjemsmøbler

16. juni 2021

Albin i Hyssna er Sveriges største produsent av alders- og sykehjemsmøbler og har som målsetning å være den beste innen design, funksjon, detaljrikdom og overflatebehandlinger. Her presenterer vi 19 anbefalte produkter fra Albin i Hyssna og Stolab.

Se listen

Roberts topp 10 lenestoler

7. januar 2021

Her et bredt utvalg av lenestoler fra våre ledende produsenter i Norge med bl.a. mange spennende former og priskategorier, flotte materialer og stor brukervennlighet – gjerne der hvor stolene får lov til å være godt synlige. Flere av modellene er allerede klassikere. Som Bruno og Aluminium stolen til Källemo, Arka fra Stolab til de fremtidige klassikerne som LINK stolen fra Dan Ihreborn. Du kan også klikke deg inn på de forskjellige stolene for å lese mer om de. God fornøyelse, og ta kontakt hvis noe !

Se listen

Roberts topp 10 trestoler

23. november 2020

Hva ønsker jeg av en trestol? Skal den rekkekobles eller stables? Skal stolen brukes i en kantine, i et konferanserom eller i baren på hjørnet? kanskje skal den fullbeises i rosa? Eller kanskje den bare skal se vakker ut i seg selv? Hva med Møbelfakta-godkjenningen? Og robusthet og styrke? Kravene og mulighetene er mange, men her er i alle fall mine topp 10 favoritter, som bør dekke de fleste behov. Levert av noen fantastiske produsenter med over 100 års erfaring med tremøbler.

Se listen